01.09.2018

KIZILCAHAMAM MÜFTÜLÜĞÜNDE İCAZET SEVİNCİ

Kızılcahamam Müftülüğü Akyüzler Yatılı Erkek Kur'an Kursundan mezun 17 Öğrenciye 01.09.2018  tarihinde  (cumartesi bugün) Hafızlık İcazet Programı düzenledi.
İcazet Programına  Diyanet İşleri Başkan
Yardımcısı Dr.Burhan İŞLiYEN ,DİB.Mushaflar İnceleme Kıraat Kurulu   Üyesi Fatih OKUMUŞ, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet YILDIZ,Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY İlçe Müftüsü Selçuk KILIÇBAY  ilçe kurum amirleri ve kızılcahamamlılar katıldı.
İlçe Müftüsü Selçuk KILIÇBAY , hafızlar diyarı olan kızılcahamamdan bu 17  hafızımız ve inşallah seneye 10 tane hafımız daha mezun olacak , Kur'an'a hizmet için bize durmak yok  üzerimize düşenin daha fazlasını yapmalıyız  ,Rabbim bu hafızlarımıza  ve bize kur'an ahlakıyla yaşamayı nasip etsin diyerek, icazet programına katılanlara , hafızların hocalarına ,anne babalarına ve bütün katılımcılara teşekür etti.