11.08.2018

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen Vekâletle Kurban Organizasyonu'nun geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla her yıl düzenlenen tanıtım ve teşvik toplantıları devam etmektedir. Kızılcahamam İlçe Müftülüğü olarak 07.08.2018 tarihinde İmam Hatip ve Kur'an Kursu personelimizin katılımıyla  Belediye Nikah Salonunda saat 14:00 da yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İlçe Müftümüz Selçuk KILIÇBAY'ın konuşması ve akabinde Başkanlık Vaizi Ahmet ÜNAL' ın Vekaletle Kurban Kesimi konulu konuşmasından sonra sona erdi.Toplantımıza katılan Başta Başkanlık Vaizi Ahmet ÜNAL'a İlçe Müftümüz Selçuk KILIÇBAY'a Şube Müdürümüz Ercan KAYA' ya İlçe Vaizi Turhan YOLDAŞ'a İmam Hatip ve Kur'an Kursu Öğreticilerimize teşekkür ediyoruz.