10.10.2019

Sn. Müftümüz Mehmet Şahin Din Görevlileri Derneğinin Programına Katıldı

Sayın Müftümüz Mehmet Şahin 9 Ekim 2019 Çarşamba günü Keçiören Din Görevlileri Derneğinin organize ettiği Programa katıldı.

Emrah Camii Din Görevlisi Aydın Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşen Program Ayvalı Merkez Camii Vekil İmam Hatibi Fatih Bozdoğan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Programa iştirak eden Keçiören Kaymakamı Sayın Uğur Bulut ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok din görevlilerimize teşekkür ederek görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladılar.

Programda konuşan Sayın Müftümüz Şahin şunları söyledi “Teşrifleri için Kaymakamımız Sayın Uğur Bulut ile Belediye Başkanımız Turgut Altınok’a, Programı organize edip bizi buluşturan Keçiören Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Şefkat Camii Müezzin Kayyımı Osman Keleş başta olmak üzere Dernek yönetimine ve siz din görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli din görevlisi kardeşlerim, sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Din görevliliği çok mesuliyetli ve zor bir görevdir. Günün her saati hizmet etme aşkıyla dolu olmayan kişi bu görevi yapamaz. Bugün aramızda emekli olmuş din görevlilerimiz var. Sizin de iyi bildiği gibi bu görev emekli olmakla sona ermiyor. Emekli olup hala göreve devam eden, özellikle görevlilerimiz olmadığında Cuma namazlarını kıldıran, gece-gündüz irşat vazifesini devam ettirip Kur’an-ı Kerim öğreten görevlilerimizin sayısı azımsanmayacak kadar fazladır. Bu vesileyle Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Program Keçiören Din Görevlileri Derneğinin kahvaltı ikramı ve plâket takdimi ile sona erdi.