31.10.2018

OKULLARIMIZLA EL BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Kahramankazan Müftülüğü olarak çocuklarımız ve gençlerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, İslamın temel kaynaklarının önemini kavratmak, doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve erdemli davranışlar kazandırmak, zararlı akımların etkisinden korumak, Kur'an ve sünnet perspektifinden bakan, evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Efes Endüstri Meslek Lisesi, Akıncı Anadolu Lisesi, Şahin Ortaokulu,Şehit Alper Kocaman İlkokulu,Mustafa Hakan Güvençer Fen lisesi ve Ali Anar Anadolu Lisesini ziyaret ederek okullarımızda İlçe Müftülüğü olarak yapacağımız faaliyetler hakkında görüşmelerde bulunduk.