21.09.2018

Müftülüğümüzden Din İstismarıyla Mücadele Semineri

Diyanet İşleri Başkanlığımızca dini, milli ve manevi değerlerimizi istismar eden FETÖ, DEAŞ vb. örgütlere karşı Kur’an ve Sünnete dayalı sahih dini bilgi ve toplumu aydınlatma ve din istismarına karşı milletimizi bilinçlendirmek amacıyla ülke genelinde toplumun farklı kesimlerine yönelik olarak “Din İstismarı ile Mücadele Seminerleri” gerçekleştirilmektedir.
Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal ATALAY Beyin Moderatörlüğünde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Yunus KELEŞ "Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü FETÖ", Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Salih ŞENGEZER "Dehşete Dayılı Bir Din İstismarı DEAŞ" konularında; İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonunda İlçemizde görev yapan Vaizler, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara, ve Kur’an Kursu Öğreticilerine seminer verdiler.