19.04.2019

İl Müftü Yardımcılarımız Müftülüğümüzü Ziyaret Ettiler ve Din Görevlileriyle Bir Araya Geldiler.

İl Müftü Yardımcılarımız Haymana Müftülüğümüzü Ziyaret Ettiler ve Yaklaşan Ramazan Öncesinde Din Görevlileriyle tanışma ve motivasyon amacıyla Bir Araya Geldiler.

17 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, İl Müfti yardımcıları Adem Karadeniz, Fazlı Mutlu ve 2005-2012 yılları arasında Haymana İlçemizde Müftü olarak görev yapmış olan yakın zamanda ise Ankara İl Müftü Yardımcısı olarak göreve başlayan Ali ÜNAL'ın yanı sıra Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Veysel SARIDEMİR de yer aldı.

Din görevlileriyle yapılan 2 saatlik toplantının akabinde Merkez Camii'nde öğlen namazı öncesi vaaz eden Ali ÜNAL vatandaşlarla da sohbet ederek geçmişi yad etmiş oldu.

Bazı esnaf ve yetkilileri de ziyaret eden ekip daha sonra ilçemizden ayrıldı.