08.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçemiz Merkez Kur'an Kursu Konferans salonunda İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU Hocamızın Cami ve Hayat konulu konferansı yapıldı. Konferans İlçemiz Kaymakamı Sayın Doğan DİNÇ, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, İlçe Daire Amirleri, Din görevlilerimiz ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Konferans sonunda İlçemiz Müftülüğünde görev yapmış ve emekli olan görevlilerimize plaket takdimi yapıldı. Ayrıca İlçe Müftümüz Mahmet Ali Kuştaşı Hocamızı ziyarete gelen Kocatepe Camii emekli İmam Hatibi İsmail COŞAR hocamız Cuma namazı öncesi  İlçemiz Merkez Çarşı caminde Kur'an-ı Kerim tilevetinde bulunup aziz şehitlerimiz başta olmak üzere hayırsever vatandaşlarımız ve din görevlilerimizden vefat edenler için yapılmış olan hatimlerin duasını yapıp, cuma namazını kıldırdı.