06.08.2019

KAYMAKAMIMIZ, İNŞAATI DEVAM EDEN CAMİLERİ GEZDİ

İlçe Kaymakamımız Sayın Tülay BAYDAR BİLGİHAN, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’le birlikte, inşaatı devam eden camileri gezerek incelemelerde bulundu. Kaymakamımız ve İlçe Müftümüz önce, inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Rahman Camiini; daha sonra da temeli atılan Fatih Sultan Mehmet Camiini gezdiler.

İlçe Kaymakamımız ve Müftümüz, Rahman camii dernek başkan yardımcısı ve müteahhitten inşaatla ilgili bilgi aldılar. Yetkililer, caminin yaklaşık altı milyon liraya mal olacağını, bu güne kadar da beş milyon liraya yakın harcama yapıldığını söylediler.

Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Camii inşaatına geçen Kaymakamımız ve Müftümüz, burada da Dernek başkanından bilgi aldılar. Dernek Başkanı, bu caminin de yaklaşık yedi milyon liraya mal olacağını; şu ana kadar da bir milyon lira civarında harcama yaptıklarını söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakamımız ve Müftümüz, yetkililere başarı ve kolaylıklar dileyerek inşaat sahasından ayrıldılar.