06.08.2019

İLÇEMİZDE ÇOCUK-AİLE-CAMİ BULUŞMASI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüze bağlı cami ve Kur’an Kurslarında çocuk-aile-cami buluşması yapıldı. Merkez Mevlana Camiinde de yaz kursu öğrencileri ve ailelerinin katılımı ile çocuk- aile- cami buluşması gerçekleştirildi. Yaz kursu öğrencileri ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, bu programın amacının öğrencilerimiz ve ailelerinin bir araya getirilmesi, tanışma ve kaynaşmalarının sağlanması olduğunu; hedeflerinin de ahlaklı, vatanını, milletini, bayrağını seven, iyi bir insan, iyi bir Müslüman nesil yetiştirmek olduğunu söyledi.

Program, öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim, dua, ilahi ve surelerle devam etti. İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile program sona erdi.