30.09.2019

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ETİMESGUTTA YAPILDI

Ankara İli Aile ve Dini Rehberlik bürolarında görev yapan İlçe koordinatörleri bugün (30 Eylül) Etimesgut Müftülüğünde “Değerlendirme toplantısı” için bir araya geldi. Değerlendirme toplantısına Ankara İl Müftüsü Yusuf DOĞAN da katıldı.

Toplantıda Etimesgut Müftüsü Yunus CAN kısa bir açılış konuşması yaptı. Ankara İl Müftüsü Yusuf  DOĞAN da Aile ve Dini Rehberlik bürolarının önemine değindi.

İl Müftüsü Yusuf DOĞAN da konuşmasında; “İnsan bünyesinde KALP, toplumda en çok yara alan AİLE’dir vurgusu ile Ailenin öneminden bahsetti.

Toplantıya Ankara il Müftü Yardımcılarından Aynur YAŞAR da Ankara İl bünyesinde yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantı “Evliliğe ilk adım” projesi ve ortaokullar arası Mevlid-i Nebi haftasında yapılacak olan yarışma projesinin tanıtımı ve uygulama değerlendirmeleri ile program sona erdi.