19.09.2019

4-6 YAŞ KURSLARI VE KURAN KURSLARI EĞİTİME BAŞLADI

2019 -2020 Kur’an Kursları ve 4-6 yaş Kur’an Kursları 9 Eylül Pazartesi itibari ile Eğitim Öğretime başladı.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN da açılış dolayısı ile ilçemizde bulunan Hz. Ömer cami 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursunun açılış merasimine katıldı.

Cami İmam Hatibi Adem GÜNEŞ ve tevhit Cami Müezzin kayyımı Burhan ESEN tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN açılış programında kısa bir konuşma ve ardından dua yaptı. Konuşmasında; “Çocuklarını Camiyle, Minberle, Kürsüyle tanışabilmeleri için buraları tercih eden ebeveynlere teşekkür etti.

Bu yaşta ve buralarda verilen eğitimin kalıcı olduğunu ifade eden Müftü Yunus CAN, ailelere de büyük görevler düştüğünü, Çocuğunu bura getiren ebeveynlerin buradaki eğitiminden sonra da evlerde ilgilenilmesini istedi. Yeni Eğitim Öğretim yılında hoca hanımlara ve yavrularımıza kolaylıklar diledi.”

Açılış programında çocuklara yönelik meddah, Hacivat- karagöz karakterleri ile küçük ve anlamlı gösteriler gerçekleştirildi.

Program sonunda Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından 4-6 yaş Kur’an Kursuna gelen minik yavrulara çikolata ikram edildi.