12.04.2021

Mustafa ŞANVER

1975 yılında Erzurum'da doğdu.

Babasının memuriyetinden dolayı
İlköğrenimini İstanbul'da,
Ortaöğrenimini Sinop'ta,
Lise öğrenimini Balıkesir'de tamamladı.
1997 yılında İmam Hatip olarak Sivas'ta göreve başladı.
2000 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.
2004 yılı Mart ayında Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nden mezun olarak Tokat ili Niksar İlçesine Vaiz olarak atandı.
Bu görevdeyken 2006 yılı Kasım ayında yurtdışı görevi için Almanya'ya gitti.

2007 yılında girmiş olduğu Müftülük sınavında başarılı olarak Tunceli ili Nazımiye ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı.

6 ay bu görevi sürdürdükten sonra tekrar yurtdışı görevine çıktı.
2011 yılında yurtdışı görevinden dönerek Tunceli ili Çemişgezek İlçe Müftüsü olarak göreve başladı.
2014 yılı Eylül ayında Bişkek Büyükelçiliği Oş Din Hizmetleri Koordinatör Ataşesi olarak görev aldı.
2018 yılı Ocak ayında Tokat ili Almus İlçe Müftüsü olarak yurtiçi görevine döndü.
Buradaki görevini sürdürürken 2019 Ağustos ayında Tokat İl Müftü Yardımcısı olarak göreve başladı.

Tokat İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa ŞANVER, 12 Nisan 2021 tarihinde Ankara-Etimesgut İlçesindeki yeni görevine başladı.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.