12.03.2018

YÜZ YÜZE VAAZ SEMİNERİ

Etimesgut Müftülüğü, İlçede bulunan camilerde görev yapan İmam- hatip ve müezzin kayyımlara yönelik yüz yüze vaaz semineri başlatıldı.

Bilim ve teknolojideki gelişmeler, her meslekte yeni bilgi, beceri ve teknolojileri öğrenmeyi ve çalışanların bu konuda yetiştirilmesini zorunlu kılmaktadır. Toplumu din konusunda aydınlatmakla görevli Diyanet İşleri Başkanlığı yürüttüğü din hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli hale gelmesi için personelinin bilgilerini yenilemekte ve becerilerini geliştirmektedir. Bu amaçla, Etimesgut Müftülüğü de İlçede bulunan din görevlilerine yönelik, hem bilgi yenileyici hem de yeni doğan ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte hizmet içi eğitim semineri düzenlemiştir.

Üç Hafta sürecek olan seminerin ilk dersini Etimesgut Müftüsü Yunus CAN verdi.

Semineri, müftülük vaizlerimizden Üzeyir GÜR, Hüseyin DERİN ve Şükrü ULUTAŞ tarafından dönüşümlü olarak verilecektir.