16.02.2018

4–6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA TAÇ GİYME TÖRENİ

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, Hz. Osman Cami 4–6 yaş Kur’an Kursunda Kur’anı Kerime geçen çocukların taç giyme törenine katıldı.

Ku’anı Kerime geçen 4–6 yaş grubu öğrenciler, öğrendiklerini gelenlerle paylaşmak adına yüzünden Kur’an okudular, hep birden ilahi okudular.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN Kur’anı Kerime geçenlere Kur’anı kerim ve plaketlerini takdim etti.

Öğrenci ailelerinin de katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Müftü Yunus CAN konuşmasında; ‘’geleceğimizin teminatı olan çocuklarını buralara gönderenlere teşekkür ederek, buralarda dini eğitimini alan yavrularımızın burada öğrendikleri ve yaşadıkları bilinçaltına yer ederek, yarın hayata atılacaklarında bu aldıkları eğitim sayesinde inşallah istikametleri ve yaşantıları bugün atılan sağlam temeller doğrultusunda olacaktır’’ dedi.

Taç giyme programı 4–6 yaş grubu öğrencilerinin kesmiş olduğu pasta ve gelenlere ikramı ile sona erdi.