09.01.2018

HAZİN BEYAZ SARIKAMIŞ

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sarıkamış Şehitlerinin 103. Senesinde Beş evlerde bulunan MEB şura salonunda bir program düzenledi.

Programa Etimesgut Kaymakamı Fuat GÜREL, Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, TBMM idare amiri Ahmet GÜNDOĞDU, Ankara Ak Parti milletvekili Aydın ÜNAL, okul müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayıp, Etimesgut Müftülüğü Tevhit Cami Müezzin Kayyımı Burhan ESEN’in Kur’anı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN’ın yaptığı duadan sonra protokol konuşmaları ile devam etti.

Şehit Oğuzhan YAŞAR Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Sarıkamışı canlandırmaları, salondakilere duygulu anlar yaşattı ve gösteri sonunda büyük alkış aldı.

Program sonunda Protokolün sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.