25.04.2018

AİLE HAFTASI PROGRAMI

Faik YILDIRIM Kur'an Kursu Hocası Müberra IŞIK'ın sunuculuğunu yaptığı konferans Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu hocalarından Şeyma AKYURT'un okuduğu Kur'an tilaveti ile başladı. ADRB Vaizi Emine YILDIZ'ın açış konuşması yaptığı konferans Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu hocalarından Fikriye SAİNKAPLAN'ın seslendirdiği ilahilerle devam etti. İl Vaizi Neşe OKUROĞLU Üç Aylar İkliminde Ramazana Hazırlık Ve Aile konusunu anlattı. Hocamızın konuşması Elmadağ Halk Eğitim Merkezini dolduran halkımız tarafından ilgiyle dinlendi. Güzel bir dua ile konuşmasını tamamlayan hocamıza  İlçe Müftümüzün Eşi Ayşe ARCAKLIOĞLU hediyesini takdim etti.

İlçe Müftülüğü ve Elmadağ Halk Eğitim Merkezi iş birliği  ile Merkez Kur'an Kursu ve Sungur  Kur'an Kurslarında açılan Canaze Yıkama Ve Kefenleme Kurslarına katılan kursiyerler Hocaları Emine DEMİRAĞ ve Cemile OMAÇ'tanbelgelerini aldılar. Belge takdimiyle program sona erdi.