10.03.2017

KADINLAR GÜNÜ ÖZEL PROGRAMI

Müftülüğümüz  Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elmadağ Halk Eğitim Merkezinde program düzenlendi. Düzenlenen program Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu belletmenlerinden Fikriye SAİNKAPLAN Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU  açılış konuşması yaptı. Program Aile Ve Dini Rehberlik bürosu Vaizi Emine YILDIZ’ın Asr-ı Saadette Kadın Konulu konuşması ile devam etti. İlçe Müftülüğümüze  yeni atanan Aile Ve Dini rehberlik Vaizi Emine YILDIZ konuşmasının sonunda yeni görevinin hayırlı olması temennisi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışanları adına Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Ayşe ARCAKLIOĞLU tarafından çiçek takdim edildi.

Programda tüm kadınlar adına İlçe Müftümüzün eşi Ayşe ARCAKLIOĞLU’na  Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Emine YILDIZ tarafından çiçek hediye edildi.

Programa Merkez 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Sungur 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin gösterileri renk kattı. Program Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kız  Kur’an Kursu Öğrencilerinin seslendirdikleri ilahilerle devam etti. İlçemiz Kur’an Kursu Hocaları tarafından hazırlanan Hz. Fatıma İsimli piyesin sahnelenmesi ile sona erdi.Programımız halkımız tarafından yoğun ilgi gördü