23.10.2017

AÇILIŞ VE KONFERANS

Kaymakamımız Turgay ÜNSAL, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Atama 1 Daire Başkanı Recep SÖNMEZ, , Belediye Başkan Vekili Davut ÖZDOĞAN, ilçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU, açılışı yapılacak kursun finansmanı Satılmış KÜÇÜKÇELEBİ ve halkımızın katılımı ve dualarla açıldı.

Ardından konferans salonuna geçildi. İstiklal marşının ardından İsa MUSLU hocamız tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. İlçe müftümüzün yaptığı açılış konuşmasının akabinde İnsan Kaynakları Genel Müdürü Atama 1 Daire Başkanı Recep SÖNMEZ ‘Cami, Şehir Ve Medeniyet konulu konuşma yaptı.  Kaymakamımız Turgay Ünsal’da yaptığı selamlama konuşmasında manevi eğitim olmadan bir tarafın eksik kalacağını ve bu bağlamda  din adamı olmanın önemli olduğunu ifade etti. Fatih Sultan Mehmet yatılı hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerimizin seslendirdiği  ilahiler, ödül töreni  ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.