18.08.2017

YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMLARI

Elmadağ Müftülüğüne bağlı cami ve kurslarda açılan yaz Kur'an kursları Ezan ve Güzel Kur'an okuma yarışmaları, futbol turnuvaları ve yapılan programlarla sona erdi.

Merkez, Yeşildere, Hz Ömer, Musa-Lütfiye KÜÇÜKÇELEBİ Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerle birlikte kapanış programları düzenlendi. Başarılı öğrencilere hediyeleri verildi. Öğrencilerimiz kursa katılım belgelerini hocalarının ellerinden aldılar. İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU velilere çocuklarını kış döneminde de hocalarımızla iletişim halinde tutmalarını tavsiye etti.

Camilerde yaz Kur'an kurslarına katılan öğrencilerimiz arasında futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada Toki Camii birinci oldu.

Taburlar Mahallesi Camiinde düzenlenen programda Ezan okuma ve Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmaları yapıldı. Program okunan hatimlerin duası ve ikramlarla sona erdi.