20.03.2017

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

Müftülüğümüz  Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kurtuluş Camii'nde 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Program Yeşildere Kur'an Kursu Hocası Fatma DEMİR hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sungur Kur'an Kursu hocalarından Nagihan ERTEN hocamınızın rehberliğinde hazırlanan 4-6 yaş öğrencilerinin okudukları İstiklal Marşımız ve Peygamberimiz (SAV) e olan sevgilerini göterdikleri Şemail rondu ilgiyle izlendi. İlçe vazimiz Emine YILDIZ'ın Şehitlik Ve Gazilik konulu konuşma yaptı. Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu belletmenlerinden Fikriye SAİNKAPLAN hocamızın seslendirdiği şehadet ilahileri gönüllere hitap etti. Program Yenikent Camii Kur'an Kursu hocası Özlem ÇOLAK hocamızın yürekten okuduğu dua ve Aile İrşad Koordinatörü Sungur Kuran Kursu Hocalarından Cemile OMAÇ hocamızın teşekkür konuşması ile program sona erdi.