06.03.2017

Personel Toplantısı

Şubat ayı Aylık Mutat Personel Toplantısı Merkez İstasyon Camiinde yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıyı aylık okunan hatimlerin duası ile devam edilirken İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU; Müftülüğümüze bağlı Kuşçuali Mahallesi Camiine naklen atanan İmam-Hatip Hamim HARMAN ve Hasanoğlan Tokluoğlu Camii Müezzin Kayyımlığına naklen atanan Aladdin CEVİZ'e kendilerini tanıtmaları için mikrofonu bıraktılar.

Ayrıca Şubat ayı İlçe Müftüleri toplantısında alınan kararları personelle paylaşan ARCAKLIOĞLU; Cami görevlilerinin görev alanlarının sadece camii ile sınırlı olmadığını, mahallenin tüm fertleri ile toplu halde veya birebir ilişki kurularak din hizmeti yapmanın önemine vurgu yaptılar.

Naklen Manisa  Akhisar Camiine atanan Hasanoğlan Yenikent Camii Müezzin-Kayyımı Osman AKYEL'in personele veda etmesiyle toplantı sona erdi.