30.05.2018

YAZ KUR'AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERLERİ

Elmadağ İlçe Müftülüğünde görev yapan Cami Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri için Yaz Kursları Seminerleri düzenlendi.

Elmadağ Belediyesi Halk Eğitim konferans salonunda gerçekleştirilen seminerlerin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU Yaz Kurslarının önemi ve öğretici olarak görev alacakların ne kadar önemli bir misyonu üstlendikleri ifade ederek katılımcıların yaz kurslarında eğitim görecek çocukların, en güzel şekilde öğrenebilmeleri için semineri dikkatle dinlemeleri çağrısında bulundu.

Seminerlerde İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Candan tarafından ilk gün Yaz Kuran Kurslarının Önemi ve Kuranla Buluşmak konulu sunumları oldu. Rehber Öğretici 1.Organize Sanayi Mescidi İmam Hatibi Bülent GÜÇLÜ  tarafından Sınıf Yönetimi, Ders İşleyiş Örnekleri, Materyaller, Sosyal Etkinlikler ve Uygulama Esasları ile ilgili seminer verildi. Yine İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU tarafından Çocuk İstismarı ve Mahremiyet Eğitimi ile ilgili seminer verildi.

Seminer 2018 yılı yaz Kur’an Kurslarının hayırlara vesile olması temennileri ile sona erdi.