29.12.2017

MUHAMMED EMİN ER YATILI HAFIZLIK KUR'AN KURSUNUN AÇILIŞI

Elmadağ İlçe Müftülüğüne bağlı Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursunun açılışı  29.12.2017 tarihinde dualarla yapıldı.

Açılışa Kaymakam Turgay ÜNSAL, İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan TURGUT, POMEM Müdürü Bilal ÇAVUŞOĞLU,  Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Daire Amirleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU açılışta yaptığı konuşmada Elmadağ’da ilk hafızlık Kur’an Kursunu yeni yerinde açmanın sevinç ve gururunu yaşadıklarını belirterek bu Kur’an Kursunun B grubu Kur’an Kursu olarak bölge ve çevre illere hizmet verebilecek kapasitede olduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU yaptığı konuşmada hizmete açılan bu kursun hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra İlçe Vaizi Yunus URAL’ın yaptığı açılış duasıyla Muhammed Emin Er Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursunun açılışı gerçekleştirildi.

Program teşekkür plaketlerinin takdimi  Elmadağ Fatih Sultan Mehmet Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi dinletisi ve ikramla sona erdi.