27.09.2017

KUR'AN KURSLARININ AÇILIŞI

Program İstiklal marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Fatih Sultan Mehmet Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Meali ile devam etti. İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU açılış konuşması yaptı. KKur'an kurslarının önemine değinen ilçe müftümüz yeni eğitim  öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederken konuşmasının sonunda Diyanet İşleri Başkanımız Prof Dr Ali ERBAŞ'ın  2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mesajını iletti. Sayın Belediye Başkanımız konuşmasında Gazi ŞAHİN kurs sayılarının artışından duyduğu memnuniyeti, hafızlık ve 4-6 yaş Kur'an kursları ile ilgili gelişmelerin ümit verici olduuğunu ifade etti Tüm hocalarımız ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Fatih Sultan Mehmet Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin ilahi dinletisinin ardından tüm 4-6 yaş grubu Kur2an Kursu öğrencileri selamlama için sahneye çıktılar. Çocuklarımızın coşkuyla bayrağımızı sallayarak yaptıkları selamlamanın ardından  Hasanoğlan Devlet Camii İmam Hatibi Mustafa ÖZÇELİK kısa bir dua yaptı. Açılış programı fotograf çekimi ve ikaramlarla sona erdi.