12.11.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜ ÖZEL VAAZ-İRŞAD EKİBİ MİSAFİRİMİZ OLDULAR...

Başkanlığımızın planlı yıllık vaaz-irşad hizmetleri kapsamında İl Müftülüğü Özel Vaaz-İrşad Ekibi, 09 Kasım 2018 Cuma günü İlçemizi ziyaret ettiler.

Güz dönemi programı kapsamında İl Müftü Yardımcısı Tahsin AYDIN hocamızın riyasetinde İlçemizi ziyaret eden Ankara Müftülüğü Vaizlerimizin İlçe Merkezindeki muhtelif camilerimizde gerçekleştirdikleri son derece müstefid Cuma sohbetleri, bizleri ve cemaatimizi ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca İlçe Müftülüğümüzü de ziyaret eden hocalarımız, İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yürütülmekte olan hizmetlerle ilgili tecrübe paylaşımında bulundular.

Bu vesileyle İlçemizi ziyaret eden tüm hocalarımıza şükranlarımızı sunuyor. hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyoruz.