09.11.2018

Aile İçi Şiddet ve Erken Yaşta Evlilik

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 08.11.2018 tarihinde Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Toplantı Salonunda "Aile İçi Şiddet ve Erken Yaşta Evlilik" konulu bir seminer düzenlendi.

Kadına Şiddet Önleme Merkez Müdürü Selda KOÇ TOKLU tarafından verilen semineri Müftülüğümüze bağlı Cami görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ilgiyle takip ettiler. İlçe Vaizi Ferhat ATEŞ'in sunumuyla başlayan Seminerin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN; konunun İslami boyutuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadına Şiddeti Önleme Merkez Müdürü Selda KOÇ TOKLU'nun sinevizyon destekli sunumunun ardından program; dinleyicilerden gelen soruların cevaplanması ve İlçe Vaizesi-ADRB Koordinatörü Handan MUSLU'nun misafir konuşmacılarımıza hediye takdimi ile sona erdi.