01.11.2018

Yıldız Hüdaverdi Camii Ferit KARAHAN 4-6 yaş Kuran Kursu açıldı.

Yıldız Hüdaverdi Camii kuran kursu iki sınıf olarak yetişkinlere dönük eğitim vermekte iken, kurs içindeki atıl bölümde işadamı Şirvan KARAHAN’dan sağlanan maddi destek ile Ferit KARAHAN 4-6 yaş Kursu açıldı.

Açılışa Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha BİLGİÇ İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda davetlilere hitabeden BİLGİÇ “Eğitim dairesi olarak din eğitimini toplumun bütün kesimlerine yayma ve nitelikli hale getirme çabası içerisinde olduklarını ifade ederek katkı verenlere teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Ali GÜLDEN ise, Çankaya’da Eğitim kervanına sürekli olarak yeni kurslar bilhassa 4-6 yaş kurslar dahil etmek üzere çalıştıklarını vurguladı.

Bu hizmetlere maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.