03.12.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE MUSA ERDEM ANADOLU LİSESİ’NDE HZ. PEYGAMBER VE AİLEDE İLETİŞİM KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 29 Kasım Cuma günü Musa Erdem Anadolu Lisesi konferans  salonunda Çankaya Müftülüğü ile okul idaresi işbirliğinde  program gerçekleştirildi. İlçemiz Öveçler Ulu Cami İmam Hatipi  Mehmet TETİK’in  Kur'an Kerim tilavetiyle  başlayan program  Din Hizmetleri Uzmanı Ramazan ÇELİK’in Hz. Peygamber ve Ailede  İletişim konulu bir sunumu ile devam etti. İlçe  Gençlik Koordinatörü Abdurrahman TERZİ’nin sunumunun sonrası  bilgi yarışması yapıldı. Yarışma sonrası öğrencilere hediyeler  dağıtıldı.

Program, Musa Erdem Anadolu Lisesi öğrencilerinin koro olarak seslendirdiği ilahiler ve  Abdurrahman TERZİ’nin  yaptığı dua ile sona erdi.