22.11.2019

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRETCİLERİMİZE EĞİTİM SEMİNERİ

İlçemiz Hacı Ahmet ULUSOY cami konferans salonunda 4-6 yaş Kuran Kursu öğreticilerimize dönük hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Seminer yıldırım Beyazıt Üniversitesi çocuk bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatma Elif KILINÇ, Dr. Mualla YILDIZ, Dr. H. Merve İMİR, araştırma görevlisi Nursel BEKTAŞ Uludağ Üniversitesi Çocuk Bölümünden Dr. Gülseren çıtak TUNÇ İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN Eğitim Uzmanımız Kemal ASLAN, AFAD’dan Uzman Serdar ÇEPNİ, Kuran Kursu öğreticilerimiz Kadriye LALE ve Ayşenur GÖKDEMİR tarfından yapıldı.

Uygulamalı örnekler ,eğitimde yeni teknikler,tecrübe paylaşım vb. konuların işlendiği seminerden memnuniyetlerini ifade ettiler. Seminerin koordinatını İlçe vaizi Tuba Döğer ASLAN tarafından yürütüldü.