15.11.2019

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin Mevlid-i Nebi Etkinliği Coşkulu Geçti.

İlçe Müftülüğümüz ve Ümitköy A.İ.H.L nin beraber düzenlediği Mevlid-i Nebi programı Kocatepe Cami konferans salonunda gerçekleştirildi.Öğrencilerden Osman SOYSAL’ın  K.Kerim tilaveti ile başlayan program  okul müdürü Süleyman ALTUNTAŞ’ ın açılış konuşması,ses sanatçısı Necip KARAKAYA’nın tecrübe paylaşımı  ve ilahi dinletisinden sonra İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN’in ‘’Hz. Peygamber ve aile’’konulu konferansı ile devam etti.

Programda okul öğrencileri şiirler,koro olarak ilahiler,naatlar ve mehter gösterisi sundular.Programa Çankaya  Kaymakamımız  Sayın Hüdayar Mete BUHARA’nın yanı sıra bir çok davetli iştirak etti .

Öğrencilere  İlçe müftülüğümüz anısına kitap hediye edilip lokum ikramı yapıldı.