Çankaya Müftülüğü

01.11.2019

HACI MAHMUT ÜNSAL CAMİİ İBADETE AÇILDI

Kırkkonaklar mahallesinde uzun yıllar kırkkonaklar Merkez Cami olarak hizmet veren caminin yıkılarak  yapımına başlanan ve maliyetinin büyük bölümü Giyim dünyası sahipleri Mehmet ve Vakkas Ünsal kardeşler tarafından karşılanan Hacı Mahmut Ünsal Cami İbadete Açıldı.

Açılışa Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Sayın  Mehmet ÖZHASEKİ , Ak parti eski  Genel başkan yardımcısı  Sayın Haluk  İPEK , Milli Savunma Bakanlığı Bakan yardımcısı Sayın  Alpaslan  KAVAKLIOĞLU,Diyanet İşleri Başkan yardımcımız Sayın Dr.Burhan İŞLEYEN ,Ankara Valisi  Sayın Vasip Şahin,Çankaya Kaymakamı Sayın H.Mete BUHARA,Keçiören Kaymakamı Sayın Uğur BULUT ,İlçe Müftüleri,Çankaya Birim amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.Program Kocatepe Cami imam Hatibi Mehmet ATICI’nın K.Kerim tilaveti  Cami Dernek Başkanı Sayın  Ahmet USLU’nun teknik bilgi aktarımı sonrası İlçe Müftümüz  Sayın  Ali GÜLDEN’in açılış konuşması ile başladı.Protokol konuşmaları  İl Müftümüz Sayın Yusuf DOĞAN’ın teşekkür konuşması  Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Burhan İŞLEYEN’in konuşmasının ardından Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan KAVAKLIOĞLU teşekkür konuşması yaptı.Program kurdela kesimi ile tamamlandı.Ahmet Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Muhammet POLAT’ın K.Kerim tilaveti sonrası kılınan Cuma namazını müteakip yemek ikram edildi..