07.10.2019

Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.sayın Ali ERBAŞ Oran Abdülkerim Kuzu Camii Bahçesinde Fidan Dikti

Diyanet işleri Başkanlığımızca camiler ve Din görevlileri haftası münabesetiyle ülkemiz genelinde tüm camilerde ağaç dikimine müsait alanlara ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Bu çerçevede ilçemiz Oran Abdülkerim Kuzu camiinde 6 Ekim sabah namazı sonrası Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Ali ERBAŞ eşi hanımefendi,Başkan yardımcımız  Prof.Dr.sayın Ramazan Muslu,

Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bünyamin ALBAYRAK, Refberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı F.Mehmet KARACA, Dış ilişkiler Genel Müdürü sayın Erdal ATALAY ,Ankara il Müftüsü sayın Yusuf DOĞAN ,İlçe Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN başta olmak üzere her yaştan cami cemaatinin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.Diyanet İşleri Başkanımızın kıldırdığı sabah namazı ile başlanan proğram fidanların toprakla buluşturulması ve dua ile son buldu proğram kalabalık bir basın grubu tarafından takip edildi.