04.10.2019

Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ramazan MUSLU “Cami Ve Hayat” Konulu Konferans Verdi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle  Kocatepe Camii Konferans  Salonunda Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Sayın Ramazan MUSLU Cami ve Hayat Konulu Konferans Verdi. Görevlilerimizin yoğun katılım sağladığı programda hocamız caminin önemi hayatımızdaki yeri ve görevimizin önemine dönük konuşma yaptı. Akabinde Vaiz, İmam-Hatip, Kur’an Kursu Öğreticisi ve  Müezzin Kayyımlarımızı temsilen birer görevli sahnede hizmet alanları, yürüttükleri hizmetlerle  ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar. İlgi ve alkışlarla takibedilen program sonrası İlçe Müftülüğümüzce Tüm görevlilere Kravat ve haftanın teması için hazırlanan Cami Ve Hayat konulu kitap hediye edildi. Görevlilerimiz adına İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN tarafından sayın Başkan yardımcımıza günün anısına hediye takdimi yapıldı.