14.09.2018

Ali Rıza Sungur Kur’an Kursunda 4-6 Yaş Kursu Törenle Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2013 yılında uygulamaya konulan “4-6 yaş Kur’an kurslarına ilgi artarken, bu bağlamda Çankaya İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarımızda 4-6 yaş kurslarımızın kalitesi ve kapasitesi her geçen gün artıyor.

13 Eylül 2018 Perşembe günü Ali Rıza Sungur Kız Kur’an Kursu’nda Kurs Yöneticisi Neslihan POLAT’ın öncülüğünde isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından tamir ve tadilatı yapılan 4-6 yaş kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde selamlama konuşması yapan, Neslihan POLAT kursun tamir-tadilat ve tefrişatı hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çankaya Müftümüz Ali GÜLDEN, törende bir konuşma yaparak kursa maddi ve manevi emeği geçenlere teşekkür ederek açılış kurdelesini Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin KONARILI ve diğer davetlilerle birlikte kesti.

Açılışta sanatçı Necip KARAKAYA ve İmam Hatip Mustafa AKBAŞ Dini Musiki Konseri verdiler. Program, Cahit KARAKAYA sohbetinden sonra, palyaço gösterisi, ikram ve çocuklara hediye dağıtımıyla sona erdi.