13.08.2018

Ankara’dan 2018 Yılı Vekâletle Kurban Kesim Gönüllüleri Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2018 Yılı Vekâletle Kurban Kesim Programı Gönüllü Uğurlama Töreni” Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, İlçe Müftümüz ve aynı zamanda Ankara Müftü Vekili olan Ali Gülden ve gönüllüler katıldı.

“Vekâletle Kurban Kesim Programı”nın yurtiçi ve yurtdışında birçok noktada yapıldığını ifade eden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,  “385’i bulan görevli ve gönüllü dostlarımız ile yurtiçinde 280 il ve ilçe merkezinde, yurtdışında ise 145 ülkenin 436 bölgesinde bu hayrî çalışmayı gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Erbaş gönüllülere teşekkür ederek, “Bu sorumluluğun gerekliliklerini hakkıyla yerine getirmeyi müyesser kılmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.