21.02.2018

Umre Ödülü Sahibi Öğrencilerimiz Mübarek Beldelerde

Çankaya Müftülüğümüzün tertip ettiği yarışmalarda dereceye giren ve umre ödülü kazanan öğrencilerimiz, Haremeyn ziyaretlerini gerçekleştirdiler. "Hadislerden Hayatımıza" konulu kısa film yarışmasında birinci olan Gazi Üniversitesi öğrencileri Mustafa Anıl Tetik ve Enes Nami Sarı, ortaokullar arasında düzenlenen Siyer-i Nebî ve Dinî Bilgiler yarışmasında birinci olan Ahmet Barındırır Ortaokulu öğrencileri Yusuf Furkan Yenikomşu ve Elif Tuğba Kanar ile liseler arası Siyer-i Nebî yarışmasında birinci olan Nûr Ebrar Sayar, Meryem Bacak ve Şebnem Şimşek umre vazifelerini büyük bir heyecanla yerine getirdiler. Öğrencilerimizin yetişmesinde katkısı bulunan öğretmenlerinin de katıldığı, Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonu ile Ankara 1. Tur 3. Gurup umrecileri olarak ibadetlerini yerine getiren öğrencilerimize, Çankaya müftülüğü Kur'an Kursu Öğretmeni Münire Kanar hocahanım mihmandarlık etti.