02.03.2018

ANKARA LİSELER ARASI V. SİYERİ NEBİ YARIŞMASININ FİNALLERİ YAPILDI

Çankaya İlçe Müftülüğü ve Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “V. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) Hayatı (Siyer-i Nebi)  Umre Ödüllü Bilgi Yarışması, 28 Şubat 2018 Çarşamba günü, saat 10.00’da,  Türk Diyanet Vakfı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER'in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programa

Çankaya Müftü Vekili  Harun Dündar Karahan, Şube Müdürü Hasan Mollaoğlu, Ankara İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Gül, Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Diğer İlçe Milli eğitim Müdürlükleri temsilcileri, okul idarecileri, danışman öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen finalde,  9 metropol ilçenin temsilcileri Ankara birinciliği için yarıştı.

Yarışma, saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Müftülük Şube Müdürü Hasan Mollaoğlu ve Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel protokol konuşmalarını yaptı. Akabinde yarışmaya geçildi. Oldukça zevkli geçen yarışmanın neticesinde, Çankaya Faik Güngör Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci; Yenimahalle Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Pursaklar Fen Lisesi üçüncü oldu.