27.04.2017

Kutlu Doğum Programları Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor

Çankaya Müftülüğü'ne bağlı Köroğlu ve Rıfat Börekçi Camii Kız Kur'an Kursları, tertib ettikleri birbirinden güzel programlarla, katılımcılarına duygu dolu anlar yaşattı. Kur'an-ı Kerim ve mealllerinin okunmasının ardından, ilçe müftümüz Hamdi GEVHER Hocamızın konuşmaları, ilahi korolarından ezgiler, İlçe vaizlerimiz Ayşegül Gürbüz ve Öznur Şenbay'ın "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konuşma ve duaları, kurs öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile programlar devam etti. Köroglu Kur'an Kursuna, yakın kurslarının öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı program, bir ilke sahne oldu. Gülistan İşitme Engelliler Kur'an Kursu öğrencileri için, kurs öğretmenlerimiz bütün programı işaret diliyle anlattılar ve bu uygulama katılımcıların tamamı tarafından memnuniyetle karşılandı. Son olarak hep birlikte yemek ve tatlı yenildi, gül ve lokum ikramı ile programlar sona erdi.