28.03.2017

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE ELE ELE OLMALIYIZ

Çankaya Müftülüğü kurslarında okuyan engelli öğrencileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Çukurambar Halimbey de ağırlanan öğrencilerimizin bu anlamlı kahvaltının Diyanet İşleri Başkanımızın saygıdeğer eşleri Dr. Hatice GÖRMEZ Çankaya Kaymakamı Kadir ÇAKIR, DİB. Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman HAN ve Vali Yardımcısı Recep ERKILIÇ eşi ile birlikte katılarak yalnız olmadıklarını hissettirdiler. Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER yaptığı konuşmasında Gülistan Kur’an Kursunda 3 sınıfımızda 70 öğrenci devam ettiği kültür merkezinde 30 adet öğrencimizin eğitim gördüğü işitme ve engelli öğrencilerimizin olduğu, ayrıca 15 görme engelli öğrenciye eğitim verildiğini belirterek, yeni bir yere ihtiyaçları olduğunu, bu eğitime ne kadar muhtaç olduklarını onların arasına girildiğinde daha iyi anlaşıldığını, aralarında 40 öğrencimizin 23 Mart’ta Umreye gönderildiğini desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür ettiler. Kaymakam Kadir ÇAKIR ve Dr. Hatice GÖRMEZ de yaptıkları konuşmalarında yalnız olmadıklarını, her türlü ihtiyaçlarında yardımcı olmak için hazır olduklarını bu güzel organize için Çankaya Müftülüğüne teşekkür ettiler. Verilen Kur’an-ı Kerime geçiş belgeleri ve hediyeleri güllerle anlam kazandı.