29.03.2017

GÖREVLİLERİMİZİN DAHA ETKİN VE VERİMLİ GÖREV YAPABİLMELERİ İÇİN EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Çankaya Müftülüğü görevlilerinin daha etkin ve verimli görevi yapabilmeleri için eğitim çalışmalarına hızla devam ediyor. Hafız olan 140 görevlimiz 10 kişilik gruplar halinde hafızlıklarını koruyabilmek, yenilemek eğitime devam edilen üniversite ve kurum camilerin de görev yapanlar hattat ve Kur’an eğitimi alıyorlar. Gruplar halinde halen 25 sınıfta 320 Öğrenciye hizmet veren 4-6 yaş hocalarımız Fatma KOTAN’ın beş günlük 4-6 yaş uygulamalı eğitime tabi tutularak 5. Gün velilere verilen erken çocukluk dönemi eğitimi semineri ile sona erdi. İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER tüm bu çalışmalarıyla görevlileri yenilemek daha etkin bir görev yapabilmelerine katkıda bulunmak olduğunu belirttiler.