08.01.2017

GELENEKSEL ÇANKAYA PLATFORMU TOPLANTISI YAPILDI

Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER tarafından geleneksel hale getirilen Çankaya Platformu toplantısı bu ay Faik Güngör İmam-Hatip’te gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi KARABACAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEL, Önder ve Ensar Vakfı temsilcileri ile Çankaya ilçesine bağlı İmam-Hatip Okul Müdürleri katıldı.

Toplantı samimi bir ortamda yapıldı. Göreve yeni başlayan Önder Ankara sorumlusu Enes ŞİŞMAN ile tanışılarak neler yapılabilir, yapmalıyız konulu istişareler gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü ayrı kulvarlarda aynı görevleri yaptığımızı, insanların eğitiminden sorumlu olduğumuzu, ulvi bir görev etrafında birleştiğimizi belirterek “imkânlarımızı işbirliğine dönüştürmeliyiz” dedi. Hilmi Bey, bu toplantının tertip edilmesindeki inceliğinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “her türlü desteği vermeye hazır olduklarını” söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bey de aynı duyguları hissettiğini, işbirliğinin önemini dile getirdi.

Toplantı sonunda;

1. Faik Güngör İmam-Hatip’te Mehter Takımının kurulmasına maddi desteğin yapılması,
  2. Kutlu Doğum haftasında yapılacak olan etkinlik çalışmalarına başlanılması,
  3. Mayıs ayında tüm okulların katılımıyla geniş bir organizasyonun düzenlenmesi ve hazırlıklarının başlatılması,
  4. Ocak ayı toplantısının Nenehatun İmam-Hatip’te yapılması, kararları alınmıştır.