19.09.2018

Müftümüz Ali GÜLDEN Alevi İnanç Birliği Vakfı Genel Merkezinde…

Alevi İnanç Birliği Vakfı Başkanı Faruk Ali YILDIRIM’ın daveti üzerine Çankaya İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN, 18 Eylül Salı günü Alevi İnanç Birliği Vakfın da misafir edildi.

Kur'an-ı Kerim’de değer atfedilen dört aydan biri olan Muharrem ayı, Aşûre günü ve Kerbela hakkında bir konuşma yapan GÜLDEN; İslam coğrafyasının kan gölüne çevrildiğine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Vakıf genel merkezinde tertip edilen iftar programına da katıldı.

Sohbet programında, Alevi İnanç Birliği Vakfı Başkanı Faruk Ali YILDIRIM Genel Başkan Yardımcısı Ali Ekber TOMBAKOGLU ve vakıf temsilcileri hazır bulundu.

Alevi İnanç Birliği Vakfı Başkanı Faruk Ali YILDIRIM Çankaya İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN’in misafir etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti. Ayrıca vakfın amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.