07.08.2018

Çankaya Müftülüğü Yaz Okulu Eğitimi Sona Erdi

Çankaya müftülüğü bünyesinde planlanan altı haftalık yaz okulu eğitimi, 03.08.2018 Cuma günü, TDV Kocatepe Konferans Salonunda Saat 14.30'da düzenlenen bir program ile sona erdi.
Programa Ümitköy Anadolu Imam Hatip Lisesinde eğitim gören yaz okulu öğrencilerimizin okuduğu dua, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlandı. Yaz okulları koordinatörü Vaiz Öznur Şenbay'ın değerlendirme konuşmasının ardından ilçe Müftümüz Ali Gülden hocamız dinleyenlere hitap etti.
Çukurambar Özel Harekât Şehitleri Anadolu Imam Hatip Lisesi yaz okulunda eğitim gören öğrencilerimiz ilahiler okudular. Yıldız Gökay Anadolu Imam hatip ve Çukurambar Özel Harekât Şehitleri Imam Hatip yaz okulunda eğitim alan öğrencilerimiz şiirler okudu, sahabe hayatından kesitler sundular. Diyanet Çocuk Diyarı 4-6 yaş miniklerimizden oluşan koromuz salavat ve ilahiler seslendirdiler. Çukurambar Özel Harekât Şehitleri Anadolu Imam Hatip Öğrencilerimizin duası, belge ve hediye taksimi ile program sona erdi.