23.07.2018

ÖZMERT Çiftinin Nikâhını İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN Kıydı

19.07.2018 tarihinde davetlilerin şahitliğinde gerçekleşen nikah töreniyle Emine Sinem & Abdullah Yekta ÖZCÖMERT çifti dünya evine girdi.

Nikâhı İlçe Müftümüz ve aynı zamanda Ankara İl müftü vekili olan Ali GÜLDEN kıydı. Nikah töreninde konuşan Ali GÜLDEN, gelin ve damada mutluluklar dileğinde bulunarak; "Bu yuvanın ömür boyu devam etmesini, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı nesiller gelmesini yüce Allah’tan diliyorum. Nikahınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Gelin ve damat, nikâhlarının İlçe Müftümüz ve Ankara İl Müftü Vekili Ali GÜLDEN tarafından kıyılmasını ve evlilik yolunda ilk adımı Çankaya Müftülüğünde atmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.