10.05.2018

"Kudüs Ya da Leyla" Isimli Tiyatro Sergilendi

Çankaya Müftülüğü'nce tertip edilen ve Kudüs'te kalan Filistinli son evin sakinlerinin mücadelesinin konu edildiği "Kudüs ya da Leyla" isimli tiyatro eseri, 09.05.2018 Çarşamba günü, TDV Kocatepe Konferans salonunda sahnelendi. Öğrencilere sabah saat 10.00, halkımıza saat 14.00 ve Üniversite Öğrencilerine de Saat 18.30'da sergilenen eser yoğun ilgiyle izlendi.
Ümmetin İlk kıblesi Mescid-i Aksa'yı işgal eden İsrail güçlerine direnen Filistinli ailelerin, hukuksuz uygulamalar ve işkencelere maruz kalmasının işlendiği eser, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Program sonunda seyircilere dağıtılan numaraların yer aldığı çekiliş ile her seans için belirlenen beşer kişi, müftülüğümüzün organizesinde Kudüs gezisi kazandı.