04.03.2018

Tohumlar Latif Ekmekçi Yatılı Kur'an Kursunda Program Düzenlendi

Çankaya Müftülüğü'ne bağlı Tohumlar Latif Ekmekçi Kur'an kursu, hizmete girdiği günden bu yana eğitim faaliyetine devam ediyor. Kursumuz 04.03.2018 pazar günü saat 11.00'da ise farklı bir programa ev sahipliği yaptı. İlçe Müftümüz Hamdi Gevher hocamız, Tohumlar Latif Ekmekçi Kur'an Kursu öğretmenleri ve Çankaya Müftülüğüne bağlı bazı Kur'an Kurslarında görev yapan arkadaşlarımız ile ilçe vaizi Murvet Günel Faslı hocamızın katılımıyla güzel bir program icra edildi.
Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Hamdi Gevher'in konuşmaları, koro ve solo ilahilerin icrasının ardından İlçe vaizimiz Murvet Günel Faslı hocahanım "Din Eğitimi ve Kur'an-ı Kerim Öğrenmenin Önemi" konulu sohbetini gerçekleştirdi. Tohumlar Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerimize "katılım belgesi" takdim edildi. Vatanımızın sulh ve selameti ile ordumuzun muzafferiyeti için dualar edildi. Civar köylerden yoğun bir katılımın gerçekleştiği program, katılımcıların memnuniyeti ile karşılandı. Program, misafirlere yemek ikramı ile sona erdi.