06.03.2018

Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Konferans Düzenlendi

Çankaya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, 06.03.2018 Salı günü saat 10.00'da TDV Konferans salonunda bir konferans düzenledi. Düzenlenen bu konferansın konusu "Mutlu Yuva", konuşmacımız İstanbul Emekli Baş Vaizi Mustafa Akgül idi. Konferansın katılımcıları ise Çankaya Müftülüğü bünyesinde hizmet eden din görevlileri ve eşleri oldu.

Program, Çankaya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtımı ile başladı. Kurtuluş Camii Imam hatibi Zahit Karalı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Çankaya İlçe Müftümüz Hamdi Gevher açılış konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Emekli Başvaiz Mustafa Akgül, konuşmasında, Mutlu bir yuva için yapılması gerekenleri;
-Evlilik öncesi yapılacak işler
-Evlilik başladıktan sonra dikkat edilecek hususlar
-Evlilik yıkılmaya yüz tutmuşsa yapılacak işler ana başlıkları altında sundu ve katılımcıların sunumu yoğun bir ilgiyle izlediği gözlendi. Program, misafir hocamıza hediye takdimi ve hocamızın kitaplarını imzalaması ile son buldu.