28.03.2018

Kitap ve Yazarını Buluşturma Projesinde Mart Ayı

Çankaya müftülüğü "Kitap ve Yazarının Buluşması" projesinin bu ayki konuğu Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ejder Okumuş hocamız, eseri de "Gösterişçi Dindarlık" oldu.
Çankaya Müftülüğü Kültür Merkezi'nde projeye katılan din görevlileri ile birlikte edilen kahvaltının ardından hocamız, bizlere kendini tanıttı ve yazarlığa başlama serüveni hakkında bilgiler verdi. Özellikle camiamızda yazılı eser azlığı ve yazmanın önemine vurgu yaparak devam eden konuşmasını, eserin oluşum sürecini anlatması ve arkadaşlarımızın kitap hakkındaki sorularının cevapları ile sona erdirdi. Bizler de Prof. Dr. Ejder Okumuş hocamıza ve projenin mimarı Çankaya İlçe Müftümüz Hamdi Gevher hocamıza teşekkür ediyoruz.