13.03.2018

ORDUMUZUN MUZAFFERİYETİ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çankaya İlçe Müftülüğü, Önder Vakfı, Ensar Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Merkezi, KYK Yurtları, Tugva, Ankara İmam Hatipliler Platformu, Yeni Dünya Vakfı tarafından organize edilen ve Ahmet Hamdi AKSEKİ Camii’nde yapılan sabah namazı buluşmasında dört bini aşan cemaatle namaz kılınıp şehitlerimize ve Afrin’deki Mehmetçiğe dualar edildi.
Öğrencilerle sabah namazında buluşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ sabah namazını kıldırdı. Çankaya Müftülüğü personelinin okumuş olduğu binlerce hatimin duasını da yapan Erbaş, gençlerle böyle bir programla bir araya gelmiş olmanın duyduğu mutluluğu ifade ederek, ‘Bizim birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz devam ettiği müddetçe vatanımız ilelebet payidar olacak, ezanımız susmayacak,bayrağımız inmeyecektir. Bütün hainler kurmuş oldukları tuzaklara kendileri düşecektir.’ dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından yapılan duaya denilen aminler inşallah Rabbimiz tarafından kabul edilip, ordumuzun muzafferiyetine ve şehitlerimizin rahmetine vesile olur.
Dünya Olimpiyat Şampiyonumuz Taha AKGÜL’ün de iştirak ettiği programda yapılan duaların ardından Çankaya Müftülüğümüzün ikramı olan çorbalar içilerek program sona erdi.