01.03.2018

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ GRUBU DİYANET ÇOCUK DİYARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Çankaya Müftülüğüne bağlı Çayyolunda  4-6 yaş grubu çocuklarımız için hazırlanan  "DİYANET ÇOCUK DİYARI"'nın açılışı gerçekleşti. Açılışa Diyanet İşleri Başkan Yrd. Osman TIRAŞÇI, Ankara İl müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Çankaya Kaymakamı Kadir ÇAKIR, Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER,  hayır sahibi Asuman GÜRPINAR, Din Görevlilerimiz ve vatandaşlar katıldı. Çocuklarımızın Kur'an, İlahi, Ayet Meali ve Hadislerden sunumlarını sundukları programda D.İ.B. Yrd. Osman TIRAŞÇI, Ankara Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Çankaya Kaymakamı Kadir ÇAKIR, Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER birer konuşma yaptılar. Kursun yapımında emeği olan hayırsever Asuman GÜRPINAR'a D.İ.B. Yrd. Osman TIRAŞÇI tarafından plaket takdim edildi. Programın akabinde davetliler ve katılımcılar kursu gezerek olumlu düşüncelerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.